Arriba el torneig de futbol sala “Practica l’esport al carrer!”

0

Arriba el torneig de futbol sala “Practica l’esport al carrer!”

El torneig de futbol sala “Practica l’esport al carrer!”, que s’ha realitzat com a resultat d’una prova pilot de dinamització comunitària entre els joves d’una de les pistes esportives de la ciutat, es trasllada al diumenge 4 de desembre degut al pronòstic de previsió de pluja d’aquest cap de setmana

Durant l’any 2017, l’Ajuntament de Vic posarà en marxa el Pla de l’Esport de Vic que vol, entre d’altres, fomentar l’esport que es practica als carrers, pistes i altres espais de la ciutat. Vic compta amb diversos equipaments esportius municipals ubicats a l’aire lliure per practicar el futbol sala, el bàsquet, l’skate, entre altres, així com l’activitat física en general.

Amb motiu d’aquest pla, durant aquest mes de novembre, s’està duent a terme una prova pilot de dinamització comunitària a la pista esportiva situada al parc Xavier Roca i Viñas de Vic. L’objectiu d’aquest acció és, d’una banda, definir propostes de millora de l’espai amb els joves que habitualment en fan ús durant l’any i, de l’altra, construir i organitzar, conjuntament amb ells, un torneig de futbol sala. Amb la participació de prop de 40 joves, la majoria d’ells entre els 16 i 30 anys, s’ha definit el torneig “Practica l’esport al carrer!” que havia de tenir lloc aquest cap de setmana, 26 i 27 de novembre de 2016, a partir de les 15.30h a la mateixa pista esportiva del parc Xavier Roca i Viñas de Vic, popularment coneguda com a “Skate Park”. Tot i això, degut a la inestabilitat meteorològica d’aquesta setmana i el pronòstic de previsió de pluja per aquest dissabte i diumenge, els joves que han participat d’aquest procés i l’Ajuntament de Vic ha decidit emplaçar el torneig per diumenge 4 de desembre durant tot el dia.

El torneig, que comptarà amb premis pels guanyadors en forma de targeta regal, està obert a tots els joves de la ciutat a partir de 16 anys que estiguin interessats en participar-hi. Els equips han d’estar formats per un mínim de cinc jugadors i/o jugadores i un màxim de deu. Per formalitzar la inscripció, que és gratuïta, cal enviar un correu electrònic a panadesvb@vic.cat especificant el nom de l’equip, els noms i cognoms de tots els seus membres i un telèfon de contacte.

informació

COMPARTIR