Serveis

SIOJ

Què és?

És el Servei d’Informació i Orientació Juvenil i és la porta d’entrada a Vicjove. T’atendrem i mirarem de solucionar la teva demanda. Però si cal, t’informarem de quin és el servei on trobaràs les respostes que busques perquè t’hi puguis adreçar.

Com accedir-hi?

Pots consultar-nos personalment, per telèfon o per diferents mitjans electrònics. En aquest darrer cas, preferim que ho facis per correu electrònic, per poder adjuntar, si és el cas, la informació necessària.


Carnet Vicjove

El Carnet Vicjove és un carnet d’identificació dels usuaris del servei. El poden demanar tots els joves que tinguin entre 12 i 29 anys. Caduca el dia que el titular fa 30 anys. És gratuït i el fem al mateix moment de sol·licitar-lo.

Aquest Carnet dona accés a una sèrie de serveis propis de Vicjove: per exemple, l’Aula d’estudi. També serveix per rebre un butlletí electrònic quinzenal amb informació sobre activitats i serveis d’interès per als joves i permet gaudir d’una colla de descomptes i avantatges, tant de diversos serveis municipals, com d’altres entitats i empreses de la ciutat.

Pots consultar aquests avantatges i descomptes, clicant aquí


Carnets internacionals

A Vicjove també pots obtenir els següents carnets internacionals:

 • Carnet d’alberguista internacional: + info, clicant aquí 
 • Carnet internacional d’estudiant (ISIC): + info, clicant aquí + info de la xarxa ISIC, clicant aquí 
 • Carnet internacional de professor (ITIC): + info, clicant aquí
 • Carnet jove internacional (IYTC): + info, clicant aquí

Aula d’estudi

Què ofereix?

Vicjove ofereix un aula d’estudi, equipada amb ordinadors i connexió Wifi.

Per qui?

Per a ús individual o petit grups, per estudiar i fer treballs. El servei és gratuït, però cal ser titular d’un Carnet Vicjove.

Vicjove disposa d’un espai per a associacions juvenils, grups de joves o entitats de serveis a la joventut.

És de cessió gratuïta, disponible dins o fora de l’horari del servei, en dies feiners o caps de setmana. És un espai apte per a reunions, xerrades o activitats de petit format.

Per més informació sobre les condicions de cessió, posa’t en contacte amb Vicjove (formulari @: vicjove@vic.cat)


Assessories

Què és?

Vicjove complementa el servei d’informació juvenil amb un conjunt d’assessories personalitzades i gratuïtes.

Quines són?

 • Orientació acadèmica: estudis, formació regalada, proves d’accés, beques, etc.
 • Orientació laboral: recursos per trobar feina, currículums, ofertes de feina, etc.
 • Emprenedoria i autoocupació: projectes, normativa, ajuts, etc.
 • Salut: afectivitat i sexualitat; hàbits saludables; alimentació; drogues, etc.

Per utilitzar-les només cal demanar visita concertada, bé al telèfon 93 889 17 67 o bé escrivint un correu electrònic a Vicjove (formulari @: vicjove@vic.cat)


Activitats

Vicjove desenvolupa al llarg de l’any un programa d’activitats que inclou tres àmbits:

 • Activitats organitzades directament per Vicjove: xerrades, exposicions, sortides en bus, concerts, L’estiu és teu. Viu-lo!, etc.
 • Suport a activitats organitzades per entitats, associacions i grups de joves.
 • Espais per a joves en la programació de diversos esdeveniments de ciutat: Festival de Jazz de Vic, programació de Cine Club, Mercat de Música Viva, etc.

Una bona forma d’estar puntualment informat d’aquestes activitats és la de subscriure’t al nostre butlletí electrònic, cosa que pots fer escrivint un correu electrònic a Vicjove (formulari @: vicjove@vic.cat)


Serveis a entitats

Vicjove dona suport de diferents tipus a les associacions juvenils, grups de joves o a les activitats que puguin ser d’interès per als joves. Des de col·laborar en la venda d’entrades o inscripcions a difondre aquestes activitats per ampliar la seva repercussió. Si necessites més informació sobre això o necessites alguna mena de suport, no ho dubtis: escriu-nos a (formulari @: vicjove@vic.cat)

 

Actualitat

Serveis
0 Pack Carnet jove 2016

Ja tens disponibles els vals del Pack Jove 2016!!!! Pots accedir-hi descarregant-te l’APP “Carnet Jove Cat” al teu mòbil. Hi trobaràs més de 150 vals de descompte, exclusius pels titulars del Carnet Jove.

També pots emplenar el següent formulari:

Nom (obligatori)

E-mail (obligatori)

Edat (obligatori)

Missatge

Demostra'ns que ets humà:
captcha