Participació

Taula d’estudiants

Què és?

Les Taules d’estudiants són un òrgan de participació juvenil, voluntari, adreçat als delegats de secundària dels centres educatius de Vic.

La finalitat és la implicació i participació dels joves en temes relacionats amb les activitats i programació de xerrades del Vicjove i amb temes importants de ciutat.

Objectius:

  • Fomentar la participació com a procés d’aprenentatge i eina de cohesió.
  • Crear un espai de comunicació entre els alumnes dels diferents centres educatius.
  • Ser un espai d’intercanvi d’informacions relacionades amb la ciutat.

Les reunions es porten a terme un cop al mes al Vicjove i  s’organitzen en 2 taules.

  • Taula de 1r i 2n d’ESO
  • Taula de 3r i 4t d’ESO

Consell de Joves

Què és?

El Consell de Joves de Vic és un òrgan de participació de la població jove de Vic, de caràcter consultiu, creat per tal que les persones joves intervinguin en la construcció de les polítiques públiques a la ciutat. Poden ser membres del Consell les associacions juvenils, grups de joves (encara que no estiguin formalment constituïts) i joves a títol individual.

Durant el 2016 el consell no s’ha reunit i per tant no hi ha cap acte. Actualment ens trobem en redefinició d’aquest projecte.


Vicjove promou la participació activa dels joves en la vida ciutadana: des de donar-te informació sobre voluntariat; donar-te assessorament sobre com muntar una associació.

També organitzem activitats de diferents tipus i formats: tallers, xerrades, exposicions, mostres d’art jove, al llarg de l’any i impulsem la participació dels joves en esdeveniments de ciutat.

Si tens qualsevol dubte o necessitat, no ho dubtis. Vine, truca’ns al 93 889 17 67 o escriu-nos a vicjove@vic.cat


Formulari de contacte

Nom (obligatori)

E-mail (obligatori)

Edat (obligatori)

Missatge

Demostra'ns que ets humà:
captcha

 

Actualitat