VicSona 2017 ja té semifinalistes i ArtdePas ja té cartell d’inauguració!

0

El passat divendres 28 de maig al vespre es van valorar les propostes que es van presentar al VicSona d’enguany. El jurat ho ha tingut més difícil respecte l’any passat, ja que s’han rebut quinze propostes de les quals n’havien de seleccionar sis. Es tracta del doble de propostes respecte l’any passat, majoritàriament de la comarca però també de la resta del territori.

El jurat ha estat format amb representació del Consell de Joves, les Taules d’Estudiants, la regidoria de Cultura i el Mercat de Música Viva. En la valoració ha tingut en compte elements com el directe, la originalitat dels temes i la diversitat d’estils i ha valorat positivament els grups o solistes de la comarca i menors de 30 anys.

Els sis semifinalistes han estat Bandboo, Impuls, Jazz on Mars, Mariona i Helena Trio, Rujé i K.OS, tots amb vinculació a Vic i comarca. Tots ells tocaran el proper 28 de maig al migdia a la inauguració de l’ArtdePas en un entorn especial i on el jurat seleccionarà els quatre finalistes que tocaran a l’escenari VicSona del Mercat de Música Viva. El guanyador serà escollit mitjançant votació popular.

Amb el nou format de semifinal a l’ArtdePas, la mostra de música jove s’obra i comparteix propostes juvenils en entorns culturals de ciutat. A banda, aquest any es recupera el premi en forma de gravació de quatre temes en estudi per fomentar el ressò dels grups locals joves.

 

COMPARTIR