ATENCIÓ! Obert el termini del VicSona 2017!

0

S’obre el període per presentar propostes pel VicSona 2017 amb algunes novetats respecte anys anteriors.

Des de Vicjove es vol continuar contribuint a la promoció i creació musical emergent local i per això s’obre una nova convocatòria de la Mostra de Música Jove VicSona 2017, que organitza l’Ajuntament de Vic.

Aquest any la semifinal serà en el marc de la inauguració de l’ArtdePas que tindrà lloc el 28 de maig a prop de les adoberies, al costat del Mèder. La final serà a l’escenari VicSona de Música Viva per votació popular i els grups seran inclosos al catàleg MMVV17 amb l’efecte promocional que això suposa). El premi guanyador serà la gravació de quatre temes en un estudi durant els mesos d’octubre i novembre de 2017.

No hi ha requisits previs i la presentació de propostes és oberta, però es valoraran positivament els següents aspectes:

  • Que els músics siguin residents a la comarca d’Osona o que hi tinguin alguna vinculació.
  • Que el grup (o solistes) siguin menors de 30 anys (nascuts l’any 1987 o posteriors).
  • La mostra està oberta a qualsevol forma de creació, interpretació i estil musical, dins d’un concepte ampli de música moderna.

No poden participar al VicSona 2017 els grups finalistes d’altres edicions

Consulteu les bases: VicSona.Convocatoria – bases 2017 i descarregueu-vos el document per inscriure-us-hi: VicSona.2017.Inscripció. Tots els participants menors d’edat han de presentar l’autorització: VicSona2017.Autorització

Cartell 2017

COMPARTIR