Cívicus: el nostre estiu L

0

Ja arriba l’estiu i tornem a tenir aquí una nova edició del Cívicus una mica renovada. Aquest any el Cívicus forma part de l’Estiu XL, la campanya d’estiu de l’Ajuntament de Vic que es presentarà demà 24 de maig.

Com cada any el cívicus va adreçat als joves nascuts entre 4 juliol del 2000 fins desembre del 2003, ja que pels joves de 16 (nascuts del gener al 3  juliol del 2000) i menors de 18 oferirem, com ve essent habitual, el curs de premonitor del que donarem informació més endevant.

Per apuntar-se  al Cívicus caldrà fer una  preinscripció que s’obrirà a la nostra web www.vicjove.cat  del dia 25 de maig al 3 de juny ambdós inclosos.

El total de places per setmana serà de 20, per tant, en cas de que fos necessari es procedirà a fer un sorteig el dia 7 de juny.Un cop finalitzat aquest sorteig ens posarem en contacte amb totes les famílies i comunicarem si han obtingut plaça o no.

En cas d’obtenir plaça s’haurà de procedir a formalitzar la matrícula i efectuar el pagament. Enviarem un correu electrònic indicant el procediment de matricula, com s’haurà de efectuar el pagament i on s’haurà d’entregar la documentació. El període de matricula estarà obert del 8 de juny al 17 de juny.

Enguany el cívicus s’estructura en setmanes i el preu de la setmana és de 25€.

A continuació podeu veure les 4 setmanes temàtiques per fer-vos el vostre estiu a mida!cooperaciócultura urbanacreativitatEsport

 

 

 

COMPARTIR