És temps de beques… Demanes la teva?

0

S’acaba l’agost… Encara estàs a la platja prenent el sol? De vacances al càmping o voltant pel món? A la piscina remullant el cos? Siguis on siguis no et despistis! Perquè ja s’han obert els terminis per a la majoria de beques i ajuts als estudis, tant universitaris com no universitaris.

1-En l’àmbit universitari, fins al 15 d’octubre de 2019. Per cursar estudis de grau i/o de màster oficial en una universitat de Catalunya podeu optar a les beques següents:
– Beca de caràcter general del Ministeri d’Educació i Formació Professional (GRAL).
– Beca Equitat (EQUITAT).
Per optar a la beca Equitat, però, caldrà que curseu estudis de grau i/o de màster habilitant en una universitat pública de Catalunya o en la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Es poden demanar ambdues beques però cal saber que si us les atorguen totes dues, només podreu beneficiar-vos-en d’una. Podreu gaudir de la beca que us sigui més favorable i l’altra restarà sense efecte.

 

 

Accés al formulari (GRAL)
Accés a les beques equitat

Us deixem aquesta imatge on s’explica amb detall les característiques de cada una d’aquestes beques.

 


2-Beques convocades pel Ministeri d’Educació i Formació Professional per a estudiants que el curs acadèmic 2019-2020 cursen ensenyaments postobligatoris (Batxillerat i Cicles Formatius). Les quanties que es poden atorgar són les següents:
a) Quanties fixes
– Quantia fixa lligada a la renda
– Quantia fixa lligada a la residència de l’estudiant durant el curs escolar
– Beca bàsica
– Quantia fixa lligada a l’excel·lència
b) Quantia variable
– Segons el resultat de la ponderació de la nota mitjana de l’expedient de l’estudiant i de la seva renda familiar.

Accés al formulari (MEFP)
Recordeu que si teniu qualsevol dubte, podeu demanar hora amb el Servei d’Orientació Acadèmica trucant al 938891767 o enviant un WhatsApp al 659030481

COMPARTIR