Final de Champions i Tardes d’estiu 2018

0

Dimecres 25 de juliol van tenir lloc a l’OAR les semifinals i les finals de la Champions Vic 2018. Després d’un mes de juliol en què la Pista del Sucre ha acollit els partits de les categories juvenils, Infantil i Cadet, totes les categories van disputar la final del torneig a l’OAR.

En la categoria Infantil, Real Imagravicns Club i Selecció Morocco van jugar les finals, en què Selecció de Morocco es va proclamar guanyador.

En la categoria Cadet, va ser el cas d’Imagrabiens i Futbol Club Senegal, i va ser aquest últim el guanyador de la categoria.

Els jugadors dels primers equips classificats van guanyar una targeta regal i els segons classificats van emportar-se una pilota de futbol.

Amb la final de Champions també arriba el final de les activitats més juvenils de les Tardes d’Estiu el carrer. Des de finals de juny i durant el mes de juliol hem pogut gaudir d’activitats a l’aire lliure com el Paintball, la Festa Holi, el Torneig de 8h de Festa Major, el Biciclyrepair, el Taller de Hip Hop, el 3×3 de bàsquet, el Carnaval d’Estiu o el taller d’Street Art.

Durant el mes d’agost, encara hi ha activitats adreçades als més petits. Trobareu tota la informació a: http://www.viuelcarrer.cat/

 

COMPARTIR