Les tardes d’estiu les passem al carrer. I tu?

0

Joves! Sabeu que durant les tardes d’estiu hi ha activitats gratuïtes a Vic? Són de 17:30h a 21:00h a diferents parcs i pistes de la ciutat!

Consulteu la programació i la informació a http://www.estiuvic.cat/ o descarregueu-vos el programa aquí!

Les tardes d’estiu al carrer”és una proposta socioeducativa que ofereix activitats esportives i de lleure gratuïtes a diferents places i parcs de la ciutat de Vic durant les tardes d’estiu, amb l’objectiu de promoure els valors del respecte, l’esforç, la constància, la motivació, la responsabilitat, l’amistat, i sobretot, de diversió.

Enguany és la tercera edició de “Les tardes d’estiu al carrer” i presenta un nombre major d’activitats proposades i de col·laboradors implicats. L’any passat, el projecte va comptar amb uns 400 participants de diferents barris de Vic (més de 200 infants, 70 adolescents i un centenar de joves), 200 dels quals com a membres d’algun equip del torneig de futbol.

La programació proposada s’emmarca dins del Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (ICI), impulsat per l’Obra Social “la Caixa” i desenvolupat a la ciutat per l’Associació Tapís i l’Ajuntament de Vic. Per altra banda, el nou Pla de l’Esport de l’Ajuntament de Vic també vol fomentar l’esport que es practica als carrers, pistes i altres espais de la ciutat.

 

COMPARTIR